kobiety
Witamy, Gość
Proszę zaloguj się albo zarejestruj.    Nie pamiętasz hasła?
DOPALACZE (1 wejść) (1) Gość
W dół Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: DOPALACZE
DOPALACZE 3 mies., 3 tygodni(e) temu Oklaski: 3  
droga torrment - sznury kajdanki opaski na oczy mniam mniam lubie )) z takim asortymentem na spotkanie sie wybrac no no no
droga malarko nie podpuszczaj bo obudzisz demona i wtedy co???
morena (Użytkownik)
piekielny wyjadacz
graphgraph
Użytkownik jest na Forum
Zaloguj się Zaloguj się  

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.  
mam lepszy pomysl moje drogie kolezanki na zapoznanie ale to juz w czasie gdy nastapi a wy bedziecie musialy mi zaufac uff uff polatamy razem
morena (Użytkownik)
piekielny wyjadacz
graphgraph
Użytkownik jest na Forum
Zaloguj się Zaloguj się  

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.  
DOPALACZE 3 mies., 3 tygodni(e) temu Oklaski: 0  
No no noooo....sie tutaj dzieje hihi...mocne trunki,kajdanki,sznurki orbity,blety...i ostre min.ty hahahah...Niegrzeczne Dziewczynki
torrrment...numer z ryżem jest mega!uśmiałam się...a kawa alchemików też wydaje się interesującatylko boję się sprawdzić..
pozdrawiam wszystkie zgromadzone tu Panie
Fajny temat
1234 (Użytkownik)
grzesznik pospolity
graphgraph
Użytkownik jest na Forum
Zaloguj się Zaloguj się  

zaufać ,nie zaufać,zaufać, nie zaufac,zaufać,nie zaufać-wyliczę listkami stokrotki co wyjdzie

i już się wstrzymuję z komentarzami bo tu zaraz karabiny,młoty,siekiery,i inne gadżety się sypać będą-ponieważ koleżanki widzę odkrywają w sobie drugą naturę"hard core" a tak niewinnie wyglądają-to ci dopiero

a tak ogólnie się zobaczy-kto zobaczy ten zobaczy-ja pewnie nie będę podpalonego absynta na zlocie pić-bo mnie raczej nie będzie-a szkoda
jednak dopóki mówię raczej-jest jeszcze 50% żebym kajdanki,sznury etc.ujrzała

pozdr
MALARKA (Użytkownik)
kusiciel filozof
graphgraph
Użytkownik offline
Zaloguj się Zaloguj się  

"SZTUKA -to sex wyobraźni"

aj moja droga malarko alez ja bardzom niesmiala i niewinna
bez obaw siekiera zostaje w domu - bedzie bronic dobytku )
fajnie byloby poznac... nadal zyje tymi 50% wiec na razie powstrzymam sie od plakania w kocyczek - przyjedz

1234 pozdrawiam serdecznie
morena (Użytkownik)
piekielny wyjadacz
graphgraph
Użytkownik jest na Forum
Zaloguj się Zaloguj się  

DOPALACZE 3 mies., 3 tygodni(e) temu Oklaski: 4  
Moje drogie, widzę, że piekielnych wyjadaczy na zlocie zabraknąć nie może, a co dopiero WAS. Szykuje się niezła akcja, alkohol + kobieta zawsze równa się chaos i żywioł nie do okiełznania trzeba tylko uprzedzić Piekielnego Szefa, co by się strzegł
Tyle kobiet - on jeden...
Może chłopak nie podołać
torrrment (Użytkownik)
kusiciel filozof
graphgraph
Użytkownik offline
Zaloguj się Zaloguj się  

Babe, did you forgot to take your meds? ... and sex ... and drugs ... and your complications ... | Placebo - Meds
Moje "zmoki"

Do góry Odpowiedz
kobieta