kobiety
Witamy, Gość
Proszę zaloguj się albo zarejestruj.    Nie pamiętasz hasła?
DOPALACZE (1 wejść) (1) Gość
W dół Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: DOPALACZE
DOPALACZE 3 mies., 3 tygodni(e) temu Oklaski: 3  
Droga torrament kobieta+alkohol chaos napewno ale żeby nie powiedzenie "kobieta pijana d...sprzedana"
bo wtedy by był dopieri chaos nad chaosy

ps.o Krzysia sie nie martw poradzi se poradzi-bo to przecież juhas nie ma to tamto no ba jako -hej

Pozdr
MALARKA (Użytkownik)
kusiciel filozof
graphgraph
Użytkownik offline
Zaloguj się Zaloguj się  

"SZTUKA -to sex wyobraźni"

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.  
no co ty to chyba amoatorzy dupe po pijaku sprzedaja nikomu tu to nie grozi I hope..

wlasnie zapamnialam jeszcze mojego ulubionego drinka (ktory mnie zerwal dzisiaj o tej zboczonej porze) LADIES AND GENTLEMAN - THE WINNER IS.. long islan ice tea.. o jezu.. jesli chodzi o smak to cudowny jedyny nie do pobicia smak jest w polyestrze. daja wrecz wiadro.. troche za slodki lecz gdy sie poprosi sok cytrynowy mozna smak okielznac ) ja duza dziewczynka jestem i po 4 urywa mi pamiec a zapewniam ze sie tak nie dzieje normalnie. sluchajcie walcze z tym drinem chcac go pokonac ale to zazwyczaj ja pozniej spiewam na starowce albo tance pod pizza hut do muzyki ktora tylko ja slysze he he.. ) mimo to ze tak mnie pomiata ja jednak do niego wracam... wierna jak pies he he

a z long island ponoc jest jak z piersiami kobiety - jeden to za malo, trzy za duzo.. swieta prawda..
morena (Użytkownik)
piekielny wyjadacz
graphgraph
Użytkownik offline
Zaloguj się Zaloguj się  

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.  
morena po drinkach reagujesz jak ja widzę

gdy byłam w" hAMARYCE" Zabrał mnie kolega na drinka nazywał sie "Mongolian Mother"
hmm wypiłam uwaga; aż jednego mała dziewczynką nie jestem napewno ale cóż to był za drink naprawdę piło sie go wyśmienicie ani nie słodki ani nie kwaśny ani nie gorzki,taki jakiś dziwny-barmanka lekko się usmiechała przygotowując trunek-myslałam że do mnie się uśmiecha , ale to chyba był uśmiech do efektu końcowego działania owego drinka..gdy już był gotowy podała mi piwo a koledze tego drinka,wtedy on zwinnie zamienił szklanki-barmanka troche się zdziwiła i zapytała czy to ja będę go kosztować-powiedziałam si i łyknełam-a barmanka miała nieco kwaśną mine--hmm...naprawde nie wiem co w tym drinku siedziało napewno jakiś ale totalnie mnie rozłożył,nie czułam się pijana na umyśle ale ciało odmówiło mi posłuszeństwa i nie mogłam przestać się śmiać, ufff śmiałam się cały wieczór i pół nocy aż mnie "zawiasy"szczęki bolały i w końcu z tego śmiechu usnełam

Podobno 2 takie drinki rozkładają ochroniarzy typu"pudzian" jest to drink z 13-17 rodzajów wódek
Pewnie jakbym wiedziała to bym nie spróbowała -no dobra- tym bardziej bym spróbowała

Pytałam o "Mongolian Mother" wszędzie gdzie bywałam w Polsce i za granicą-nie ma tego drinka nigdzie,nikt o nim nie wie nie słyszał hmm jestem niepocieszona,why gdyz naprawdę ten drink był niesamowity

Pozdr
MALARKA (Użytkownik)
kusiciel filozof
graphgraph
Użytkownik offline
Zaloguj się Zaloguj się  

o kurcze stara!!!!! ale fajnie mongolian mother!!!
ze ja tego nie dorwalam.. postaram sie ruszyc niebo i ziemie aby zdobyc przepis a wtedy praise the lord he he he
mnie sie podobalo w tijuanie jak weszlismy do jakiegos speluniarskiego klubu dorwala mie jakas kobietka zlapala za wlosy odychylila mi glowe do tylu i gwizdzac do ucha na gwizdku wlewala mi tequile prosto w gardelko
myslalam ze mnie chce utopic ale jakos sie wyswobodzilam haha
morena (Użytkownik)
piekielny wyjadacz
graphgraph
Użytkownik offline
Zaloguj się Zaloguj się  

MAAAAAAAAAAAAAMMMMMMM!!!!!!!!!!!

Mongolian Mother F**ker
Drink Type: Cocktail - M
Ingredients
1/4 oz. Amaretto - (more)
1/4 oz. Gin - (more)
1/4 oz. Rum - (more)
1/4 oz. Southern Comfort - (more)
1/4 oz. Tequila - (more)
1/4 oz. Triple Sec - (more)
1/4 oz. Vodka - (more)
1/4 oz. Wildberry Schnapps - (more)
Fruit Juice - (more)
Sour Mix - (more)
Instructions
Mix all the ingredients over ice in the largest glass you have and top with equal parts of orange, cranberry and pineapple juice.

no dobra to co?????? he he he call me mummy ))) zapraszam!!!!!
morena (Użytkownik)
piekielny wyjadacz
graphgraph
Użytkownik offline
Zaloguj się Zaloguj się  

i zdobyła przepis

szanowna drinkowniczko-ja taki przepis też mam ale to nie to
mieszałam juz tak i to nie był ten smak,i działąnie też nie to-tamten był jaki s inniejszy
no ale ten też niczego sobie
MALARKA (Użytkownik)
kusiciel filozof
graphgraph
Użytkownik offline
Zaloguj się Zaloguj się  

Do góry Odpowiedz
kobieta