kobiety
Witamy, Gość
Proszę zaloguj się albo zarejestruj.    Nie pamiętasz hasła?
propozycja zlotu integracyjnego (1 wejść) (1) Gość
W dół Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: propozycja zlotu integracyjnego
propozycja zlotu integracyjnego 4 mies., 2 tygodni(e) temu Oklaski: 0  
propozycja pana Krzysztofa Kuznowicza jest interesujaca znajdzie sie co najmniej 20 ochotniczek na taki wyjazd???
KATE (Użytkownik)
zbłąkana dusza
graphgraph
Użytkownik offline
Zaloguj się Zaloguj się  

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.  
propozycja zlotu integracyjnego 4 mies., 2 tygodni(e) temu Oklaski: 3  
Krzyś bardzo interesująco się zapowiada-ale nie sądze że wszystkie Panie będą miały wolne w tym samym czasie-w tym samym tyg.itd.zawsze coś-ja odpadam nie mam na to czasu no i obiecałam,sobie ze jestem po tylu latach w Polsce i muszę zwiedzić ten piękny Kraj,-bo nawet nad polskim morzem nie byłam i obiecałam sobie zrobić takie turne po Polsce w te wakacje.a zloty mogą być w jakiś weekend-nie sądzę żeby na wakacje takie coś wypaliło-chociaż kto wie-jeszcze się oczywiście trzeba zastanowić..

MALARKA (Użytkownik)
kusiciel filozof
graphgraph
Użytkownik jest na Forum
Zaloguj się Zaloguj się  

"SZTUKA -to sex wyobraźni"

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.  
propozycja zlotu integracyjnego 4 mies., 2 tygodni(e) temu Oklaski: 16  
wolny czas? Jeszcze nie podałem konkretnej daty tego zlotu. Wszystko jest do omówienia - najlepiej jakbyście wspólnie wybrały najbardiej trafny przez Was okres do tej imprezy. W nesletterze podałem tygodniowy turnus, co nie oznacza, że dokładnie tak długi musi być. Plan zajęć rownież możńa sobie jakoś rozplanować. Właściciel pensjonatu jest bardzo otwarty i chętny na propozycje z naszej strony.

Myślę, że taki zjazd moglibyśmy nawet zrobić pod koniec lata, bo nim nasze piekielne grono się zdecyduje (o ile zdecyduje), to z pewnością tyle czasu nam minie

Wg mnie najlepszym okresem imprezy byłby piątek, sobota i niedziela (3 dni) pod koniec wakacji

Miejsce, zakwaterwania znajdziecie tutaj: www.pensjonatzosia.pl - przyznam, ze dość ładne pokoje mają - na pewno zadna nora i nawet 10 osob jakby sie zapisało byłoby już coś (max 42 miejsca)
hazael (Admin)
Admin
graphgraph
Użytkownik jest na Forum
Zaloguj się Zaloguj się  

Lepiej teraz żałować za grzechy, niż później żałować, że się nie grzeszyło.

propozycja zlotu integracyjnego 4 mies., 2 tygodni(e) temu Oklaski: 16  
Rozmawiałem z właścicielem pensjonatu odnośnie zlotu w kosztach minimalnych na okres 2 lub 3 dni i oto jego propozycja:

przyjazd - piątek wieczór/sobota rano.
w sobotę
śniadanie, obiad (mamy b. smaczną, domową kuchnię), wieczorem grillowanie przy akompaniamencie kapeli góralskiej (połączone z tańcami), na grill: oscypki, jagnięcina, kiełbaska, bakłażany, cukinia, do tego dodatki - sosy, dipy, żurawina, pieczywo. Przez cały dzień do dyspozycji Pań konie do jazdy, masażysta.
Niedziela
śniadanie, obiad. Do dyspozycji Pań ścianka wspinaczkowa - nauka wspinaczki skałkowej pod okiem instruktorów z GOPR.
Cena całości - 180 pln/os.

Wersja minimum - tzn. - sobota 3 posiłki, niedziela 2 posiłki -
koszt - 100 pln/os.
Ceny zawierają oczywiście nocleg

Wg mnie to bardzo tanio i myślę, że na prawdę warto skorzystać z tej oferty.

Jeśli chodzi o wolne miejsca, to najlepszym okresem byłby 22-24 sierpień. Wtedy pensjonat byśmy mieli w całości dla siebie
hazael (Admin)
Admin
graphgraph
Użytkownik jest na Forum
Zaloguj się Zaloguj się  

Lepiej teraz żałować za grzechy, niż później żałować, że się nie grzeszyło.

propozycja zlotu integracyjnego 4 mies., 2 tygodni(e) temu Oklaski: 23  
jeszcze sie taki nie narodzil co by wszystkim dogodzil... jesli ktos nie ma czasu to nie jedzie - ma czas i ochote - to jedzie... proste . po co deliberowac nad nierozlanym jeszcze mlekiem
`eve` (Admin)
Admin
graph
Użytkownik offline
Zaloguj się Zaloguj się  

Inaczej wiedzę trzeba przekazywać ludziom mądrym, inaczej zaś trzeba kształcić motłoch, ponieważ możliwości intelektualne każdej z tych grup są inne.

propozycja zlotu integracyjnego 4 mies., 2 tygodni(e) temu Oklaski: 4  
Pomysł dobry lecz do całej imprezy trzeba by było wliczyć koszty dojazdu. Żegiestów tak na dobrą metę leży w okolicach Nowego Sącza na granicy polsko-czeskiej, tak więc współczuję osobom, które miałyby przyjechać - dajmy na to - ze Szczecina. Dla mnie dotarcie na miejsce to ok. 7 godzin jazdy pociągiem, nie wspominając o dojeździe do samego pensjonatu.
torrrment (Użytkownik)
kusiciel filozof
graphgraph
Użytkownik offline
Zaloguj się Zaloguj się  

Babe, did you forgot to take your meds? ... and sex ... and drugs ... and your complications ... | Placebo - Meds
Moje "zmoki"

Do góry Odpowiedz
kobieta