• Powieksz rozmiar czcionki
  • Pomniejsz rozmiar czcionki
  • Domyslny rozmiar czcionki
kobiety
Witamy, Gość
Proszę zaloguj się albo zarejestruj.    Nie pamiętasz hasła?
film dla lesbijki o lesbijce :) (1 wejść) (1) Gość
W dół Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: film dla lesbijki o lesbijce :)
film dla lesbijki o lesbijce :) 4 lat(a) temu Oklaski: 0  
"Gdyby ściany mogły mówić", "Brudny szmal", czy "Siostra moja siostro"... jest troszkę tych filmów o tematyce les i to w różny sposób traktujący. Jakoś sie niedawno okazało że ja oglądam zupelnie inne filmy niż moje znajome leski i inne są moimi ulubionymi. A Wy czym się zachwycacie?
Wpisz kod    kobiety
Zauważ, żaden boardcode i przycisk uśmieszków nie jest pokazany, one są nadal w użyciu
Madri (Użytkownik)
zbłąkana dusza
graphgraph
Użytkownik offline
Zaloguj się Zaloguj się  

Reply Quote  
prawde mowiac nie przepadam za filmami branzowymi. Historie ludzkie sa wciaz takie same, bez wzgledu na to jakiej plci aktorzy sa obsadzami w rolach. Ale moze z mojej strony to swoiste zmeczenie tematem ...
Wpisz kod    kobiety
Zauważ, żaden boardcode i przycisk uśmieszków nie jest pokazany, one są nadal w użyciu
DeM (Gość)
graphgraph

Zaloguj się Zaloguj się  

Reply Quote  
[b][i] cóż ja nie jestem z branży, nie widziałam żadnych filmów o tej tematyce... no chyba ze czasem gdzieś się trafił jakiś taki wątek poboczny, ale nigdy nie był on tematem głównym obrazu.
Zgadzam się z DeM: historie ludzkie są te same, bez względu na płeć aktorów. Dialogi są aktualne, nieważne czy padają z ust kobiety czy mężczyzny...
Wpisz kod    kobiety
wredota (Gość)
graphgraph

Zaloguj się Zaloguj się  

Reply Quote  
historie może i te same, ale są filmy wyjątkowe i tak się zdarzyło że jest parę które naprawdę warto obejrzeć nie tylko z tej racji że traktują o lesbijkach, ale dlatego że to dobre filmy...
Wpisz kod    kobiety
Madri (Użytkownik)
zbłąkana dusza
graphgraph
Użytkownik offline
Zaloguj się Zaloguj się  

Reply Quote  
Madri napisał:
QUOTE:
...warto obejrzeć nie tylko z tej racji że traktują o lesbijkach, ale dlatego że to dobre filmy...

no właśnie... często sie wzruszam na filmach czy przy czytaniu książek.. nawet płaczę, niekoniecznie ze śmiechu... często niektóre kwestie, sceny zapadają w pamięci... skłaniają do refleksji, zatrzymania się i przemyśleń....
Wpisz kod    kobiety
wesoła_wredota (Gość)
graphgraph

Zaloguj się Zaloguj się  

Reply Quote  
film dla lesbijki o lesbijce :) 3 lat(a), 11 mies. temu Oklaski: 0  
W zasadzie z branży nie jestem ale jakoś zawsze byłam zafascynowana tematem les w filmach. Starałam sie ogladac wszystkie, o których tylko usłyszałam i mysle, że film jak film, moze byc gorszy albo lepszy, ale mnie sie wyjatkowo podobają te filmy związane z tematem. Nie wiem dlaczego... Ale naprawde warto obejrzeć. Nawet "Aimee i Jaguar" jest jednym z moich ulubionych. Cięzki film, nawet bardzo. Lesbijki, 2 wojna swiatowa, akcja na terenie Niemiec i w dodatku żydówki. Pomysł ukazania lesbijek w tym świetle był wyjątkowo trudny do zrealizowania. Ale obejrzałam i oglądam do tej pory jak mnie tylko najdzie ochota... Ja mam po prostu słabość do filmów branżowych
Wpisz kod    kobiety
Agrat (Gość)
graphgraph

Zaloguj się Zaloguj się  

Reply Quote  
Do góry Odpowiedz
kobieta