kobiety
Witamy, Gość
Proszę zaloguj się albo zarejestruj.    Nie pamiętasz hasła?
film dla lesbijki o lesbijce :) (1 wejść) (1) Gość
W dół Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: film dla lesbijki o lesbijce :)
film dla lesbijki o lesbijce :) 3 lat(a), 2 mies. temu Oklaski: 0  
A ja mam takie pytanie. Niby związane z tematem ale nie do końca Gdzie można takie filmy zdobyć? Wiem że to może brzmi naiwnie ale ja naprawdę nie trafiłam jeszcze na takie. Poszukuję też "Sztuka wysublimowanej fotografii".
Polecam gorąco "Lato miłości". Film ciekwy, ale inny niż książka. Mimo to jednak wart obejrzenia
malpeczka24 (Użytkownik)
zbłąkana dusza
graphgraph
Użytkownik offline
Zaloguj się Zaloguj się  

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.  
OSOBIŚCIE UWAŻAM ŻE Homoseksualizm JEST ZDROWO POPIE _ _ _ LONY
BÓG STWORZYŁ CZŁOWIEKA I KOBIETE ABY RAZEM ŻYLI
PROSZE SOBIE WYOBRAZIĆ, ŻE WSZYSTKIM ODBIJA SZAJBA I SA HOMOSEKSUALISTAMI
I TO BY BYLO OSTATNIE POKOLENIE NA ŚWIECIE TO CO WY WYPRAWIACIE JEST CONAJMNIEJ ŻAŁOSNE
PROSZE SOBIE POCZYTAC LIST ŚWIETEGO PAWŁA DO RZYMIAN I PORZĄDNIE SIE ZASTANOWIĆ CO WY W OGÓLE SOBĄ REPREZUNTUJECIE
PROSZE PISAC I POWIEDZIEC CO WY O TYM MYSLICIE
SKYWALKER28
skywalker28 (Gość)
graphgraph

Zaloguj się Zaloguj się  

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.  
Niezłe wejście...kolego ... i amen
Eli ... (Gość)
graphgraph

Zaloguj się Zaloguj się  

film dla lesbijki o lesbijce :) 3 lat(a), 2 mies. temu Oklaski: 16  
skywalker28 napisał:
QUOTE:
OSOBIŚCIE UWAŻAM ŻE Homoseksualizm JEST ZDROWO POPIE _ _ _ LONY

Nie zycze sobie abys pisał na forum dużymi literami, ani też obrazał mi uzytkownikow tej witryny. Nie zmuszaj też nikogo do czytania jakiegoś Pawła do rzymian, bo każdy ma samodzielny wybór do swojej wiary lub niewiary a także poglądów i byciem sobą.

Twoje obawy przed zalaniem swiata i zdominowanie heteroseksualistów przez rzesze homoseksualistów są raczej fantastyką - mozesz sobie to włozyc miedzy bajki.

Skoro piszesz, że homoseksualizm jest "ZDROWO POPIE _ _ _ LONY", to ty musisz być w takim razie NIEZDROWO...

Nim wejdziesz na forum, sprawdz najpierw kategorie i temat, na ktorych jest prowadzona dyskusja. Twoj post trafił na forum prowadzone wyłacznie dla kobiet, a do tego, twoj tekst zupełnie nie ma nic wspolnego z toczonym tematem. Więc nim zaczniesz ludziom wciskac czytanie biblii, to dowiedz się najpierw jakie sa zasady panujące na tej stronie. Następne takie podwórkowe zachowanie skonczy sie dla ciebie banem.
hazael (Admin)
Admin
graphgraph
Użytkownik jest na Forum
Zaloguj się Zaloguj się  

Lepiej teraz żałować za grzechy, niż później żałować, że się nie grzeszyło.

Zagubione 3 lat(a), 1 mies. temu Oklaski: 0  
Tak. To jest piękny film. Ukazuje jak niebiezpieczna może być miłość porzucona. Piękny... Aktorki troszkę sztuczne, ale generalnie film jest poprostu ZAJEFAJNY!!! Polecam każdemu! Nawet nieuświadomionym rodzicom!!!
dumdumdum (Gość)
kusiciel filozof
graphgraph
Użytkownik offline
Zaloguj się Zaloguj się  

film dla lesbijki o lesbijce :) 2 lat(a), 12 mies. temu Oklaski: 0  
To jam pytanie! Czy ktoś posiada tak zwany film branżowy w swoich zbiorach?
Agnieszka (Użytkownik)
zbłąkana dusza
graphgraph
Użytkownik offline
Zaloguj się Zaloguj się  

Do góry Odpowiedz
kobieta