kobiety
Witamy, Gość
Proszę zaloguj się albo zarejestruj.    Nie pamiętasz hasła?
film dla lesbijki o lesbijce :) (1 wejść) (1) Gość
W dół Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: film dla lesbijki o lesbijce :)
film dla lesbijki o lesbijce :) 2 lat(a), 12 mies. temu Oklaski: 0  
... tez uwazam ze swietny film... W dodatku sceny wojenne krecone byly w Polsce!!! (jakby kto nie wiedzial he he)
tinag (Gość)
graphgraph

Zaloguj się Zaloguj się  

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.  
Dawno temu ogladalam film: ''101 Reykjavik'' rez.: Baltasar Kormakur, 2001 rok.
film pozytywnie zakrecony, przypomina mi filmy Almadovara ale w lepszym wydaniu, nawet gra tam aktorka (ktorej imienia i nazwiska niepamietam) ktora nie raz grala u Alamadovara... Nie bede pisac o czym jest ten film... Polecam film jest krotki zwiezly i na temat.

Aha polecam jeszcze film, ktory nie do konca jest o lesbijkach a w kazdym badz razie nie jest to dosadnie powiedziane, pt.: ''Heavently Creatures'' rez.: Peter Jackson, 1994 rok. Ten Tez Bardzo ale to Bardzo polecam!!!!!
tinag (Gość)
graphgraph

Zaloguj się Zaloguj się  

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.  
to jeszcze raz ja... zapomnialam jeszcze o jednym filmie...: ''Chasing Amy'' rez.: Kevin Smith z 1996 rok. Jest troche inny niz wszystkie fajno-smutny i ciekawy... tez polecam
tinag (Gość)
graphgraph

Zaloguj się Zaloguj się  

Jak dla mnie najlepszym "dziełem" z leskowymi scenami jakie oglądałam jest "The L word"..strasznie go lubię niedawno oglądałam "High art", ale taki film bez wyrazu jak dla mnie...i jeszcze króciutki wątek leskowy w filmie "Mercy" z Petą Wilson (Nikita)...ogólnie, to lubie filmy branżowe gdzie grają piękne, dojrzałe kobiety

p.s Misiu nie czytaj tego postu
Eli... (Gość)
graphgraph
Użytkownik offline
Zaloguj się Zaloguj się  

film dla lesbijki o lesbijce :) 2 lat(a), 11 mies. temu Oklaski: 0  
z tego co sobie teraz przypomniam to widziałam monster i tyle. zainteresował mnie wątek prostytutki a o tym, ze one potem będą coś do siebie czyły to navet nie wiedziałm. nie czytałąm żednej recemzji.
purpura (Gość)
graphgraph

Zaloguj się Zaloguj się  

film dla lesbijki o lesbijce :) 2 lat(a), 11 mies. temu Oklaski: 0  
To Ty oglądałaś ten film purpurko, czy nie? Bo jesli tak, to brak mi słów na Twoją wypowiedź... A jeśli nie, to polecam film!
dumdumdum (Gość)
kusiciel filozof
graphgraph
Użytkownik offline
Zaloguj się Zaloguj się  

Do góry Odpowiedz
kobieta