kobiety
Witamy, Gość
Proszę zaloguj się albo zarejestruj.    Nie pamiętasz hasła?
film dla lesbijki o lesbijce :) (1 wejść) (1) Gość
W dół Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: film dla lesbijki o lesbijce :)
film dla lesbijki o lesbijce :) 2 lat(a) temu Oklaski: 0  
*A* napisała:
QUOTE:
ZoiL napisała:
QUOTE:
A widział ktoś już może "Gry weslene" czy jak to woli "Imagine me and you" ?!

Mogę z czystym sercem polecić, łatwe, lekkie i przyjermne, napawa optymizmem :)

Ja właśnie obejrzałam ten film. Chwilami zabawny, chwilami nie, ale niestety nie powalił mnie z nóg. Prawdę mówiąc były momenty, gdy się nudziłam oglądając go, kusiło mnie, aby przewinąć o kilka klatek. Nie zrobiłam jednak tego. Zdecydowanie wolę Lost &.... czy Niespełnioną miłość.
Gisselle (Gość)
graphgraph
Użytkownik offline
Zaloguj się Zaloguj się  

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.  
film dla lesbijki o lesbijce :) 1 rok, 10 mies. temu Oklaski: 0  
W Nowy Rok oglądałam " Loving Anabelle" Miły, lekki filmik, przyjemna dla ucha muzyka, fajna obsada. Jednak po jego obejrzeniu czułam lekki niedosyt a to za sprawą jak dla mnie fatalnego wręcz mogę powiedzieć zakończenia. W momencie, gdy spodziewałam się, że film nabierze tempa on się akurat skończył. Jednak i tak film w skali od 1 do 6 zyskuje u mnie 4 punkty. Te dwa punkty mniej to z powodu powycinanych scen i zakończenia.: (
Gisselle (Gość)
graphgraph
Użytkownik offline
Zaloguj się Zaloguj się  

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.  
" Loving Annabelle" jak narazie u mnie (mimo masz racje fatalnego zakonczenia) nr. 1,ryczalam na tym filmie nie raz... jak juz zobaczycie ten film koniecznie przewincie napisy koncowe! i.... zreszta zobaczcie same
klaudyna (Gość)
graphgraph
Użytkownik offline
Zaloguj się Zaloguj się  

film dla lesbijki o lesbijce :) 1 rok, 10 mies. temu Oklaski: 4  
jestem na etapie wertowania Amerykanskich serialii branzowych nawet juz L word 4 sezon zaczelam ogladac choc nie powiem podobal mi sie film Loving Annabelle.
mrowa (Użytkownik)
piekielny wyjadacz
graphgraph
Użytkownik offline
Zaloguj się Zaloguj się  

Gdy szczęście zamyka drzwi... pchaj się oknem

L world hm coz ogladalam jwszystkie 3 czesci, jak pierwsza czesc mi sie podobala tak kazda nastepna tracila na wartosci wszystkie ze wszystkimi jak kurna w jakims getcie jakos taka postawa nie przemawia do mnie
Spryciula (Gość)
graphgraph

Zaloguj się Zaloguj się  

ja ostatnio ogladalam film "lato pełne miłości" bardzo ciekawa opowiesc o mlodych dziewczynach ktore poznaja sie w czasie wakacji... nie bede opowiadac co sie tam dzieje ... ale powiem jedna koniec mnie zaskoczył a poniekad ukazał prawdziwe zycie...
LaFuFu (Gość)
graphgraph
Użytkownik offline
Zaloguj się Zaloguj się  

Do góry Odpowiedz
kobieta