kobiety
Witamy, Gość
Proszę zaloguj się albo zarejestruj.    Nie pamiętasz hasła?
film dla lesbijki o lesbijce :) (1 wejść) (1) Gość
W dół Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: film dla lesbijki o lesbijce :)
film dla lesbijki o lesbijce :) 1 rok, 10 mies. temu Oklaski: 0  
Aż wstyd się przyznać, ale z tych przez Was prezentowanych filmów, żaden mi nic nie mówił ;-(. Za to ja mogę polecić fantastyczny film Gia. Jest to biografia modelki, biseksualnej. W głównej roli Angelina Jolie Voight, o ile tak to się piszę. Dla mnie super.
niobeska (Użytkownik)
zbłąkana dusza
graphgraph
Użytkownik offline
Zaloguj się Zaloguj się  

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.  
GIA no takten film to chyba kazdy zna
LaFuFu (Gość)
graphgraph
Użytkownik offline
Zaloguj się Zaloguj się  

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.  
QUOTE:
Aż wstyd się przyznać, ale z tych przez Was prezentowanych filmów, żaden mi nic nie mówił ;-(. Za to ja mogę polecić fantastyczny film Gia. Jest to biografia modelki, biseksualnej. W głównej roli Angelina Jolie Voight, o ile tak to się piszę. Dla mnie super.
Sliczny film wzrószajacy romantyczny i tragiczny a ANGELINA w tym filmie poprostu bombowa ...... historia dla ludzi co wiedza co to znaczy Ta JEDYNA Miłość ..... historia dla artystów dla samotnych wrażliwców uwaga konieczne chusteczki
Spryciula (Gość)
graphgraph

Zaloguj się Zaloguj się  

QUOTE:
ja ostatnio ogladalam film "lato pełne miłości" bardzo ciekawa opowiesc o mlodych dziewczynach ktore poznaja sie w czasie wakacji... nie bede opowiadac co sie tam dzieje ... ale powiem jedna koniec mnie zaskoczył a poniekad ukazał prawdziwe zycie...
Chyba chodziło Ci o "Lato miłości" Pavlikoweskiego???
ZoiL (Użytkownik)
grzesznik pospolity
graphgraph
Użytkownik offline
Zaloguj się Zaloguj się  

"Lato miłości", to ja też widziałam, ale o "Lecie pełnym miłości" nie słyszałam
SOULsearching (Użytkownik)
grzesznik pospolity
graphgraph
Użytkownik offline
Zaloguj się Zaloguj się  

film dla lesbijki o lesbijce :) 1 rok, 9 mies. temu Oklaski: 5  
noino27 (Użytkownik)
piekielny wyjadacz
graphgraph
Użytkownik offline
Zaloguj się Zaloguj się  

the only real voyage of discovery consists not in seeking new lanscapes but in having new eyes

Do góry Odpowiedz
kobieta