kobiety
Witamy, Gość
Proszę zaloguj się albo zarejestruj.    Nie pamiętasz hasła?
Gdzie się ubieracie? (1 wejść) (1) Gość
W dół Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: Gdzie się ubieracie?
Gdzie się ubieracie? 2 lat(a), 6 mies. temu Oklaski: 0  
Ubranie to dla mnie jak druga skóra. Muszę się w nim dobrze czuć, nie może mnie nigdzie uwierać, drapać itd. Ubieram się zarówno w lumpexach jak i droższych sklepach - metka nigdy nie miała dla mnie znaczenia.
Gisselle (Gość)
graphgraph
Użytkownik offline
Zaloguj się Zaloguj się  

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.  
Gdzie sie ubieram dla mnie to nie ma znaczenia
dla mnie wazne jest to jak w czyms wygladam i czy podobam sie sobie
bo jezeli podobanm sie sobie to tym podobaniem sie sobie emanuje na innych i jest super
jesli dobrze czuje sie ja moje otoczenie czuje sie dobrze tez wiec czego chciec wiecej
Spryciula (Gość)
graphgraph

Zaloguj się Zaloguj się  

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.  
Nigdy nic nie kupiłam w lumpex'ie. Może byłam tam kilka razy w życiu. Nie ciągnie mnie na robienie zakupów właśnie tam. Przeważnie kupuję ciuchy markowe. Nie to żeby metka była bardzo ważna, ale jakość ma swoję cenę. Nie szkoda mi wydać więcej pieniędzy na rzecz firmową.
SOULsearching (Użytkownik)
grzesznik pospolity
graphgraph
Użytkownik offline
Zaloguj się Zaloguj się  

Osobiscie z racji ze mieszkam w miescie granicznym mam mozliwosc robienia zakupow w Niemczech i zdecydowanie wole tam to robic poniewaz ubrania nie sa tak masakrycznie drogie a jakoscia czesto przewyzszaja te ktore sa w polskich markowych sklepach...
cheri (Użytkownik)
kusiciel filozof
graphgraph
Użytkownik offline
Zaloguj się Zaloguj się  

a ja sie ubieram sie gdzie popadnie
to znaczy jestem bardzo wybredna
wiec jak przechodze obok sklepu
i widze cos co jest juz moje
(czyli takie jakie dokladnie lubie i chce)
to biore.
i tyle
cala filozofia mojego stroju
Talpia (Użytkownik)
grzesznik pospolity
graphgraph
Użytkownik offline
Zaloguj się Zaloguj się  

Gdzie się ubieracie? 2 lat(a), 5 mies. temu Oklaski: 0  
hehe ja kupuje roznie tzn heh jak by na to spojrzec to kazdy ciuch mam firmowy nie wiem jak to sie stalo... nie stoje w jednym sklepie bo taki lubie raczej rozne typu sklepy Zara, Reserved, house czy tez cropp . Jak jest jakis fajny to sie kupuje i juz
Milena (Gość)
graphgraph

Zaloguj się Zaloguj się  

Do góry Odpowiedz
kobieta