kobiety
Witamy, Gość
Proszę zaloguj się albo zarejestruj.    Nie pamiętasz hasła?
Gdzie się ubieracie? (1 wejść) (1) Gość
W dół Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: Gdzie się ubieracie?
Gdzie się ubieracie? 2 lat(a), 5 mies. temu Oklaski: 0  
Ja nigdy nie kupiłam nic w lumpexie. Nie mam też ulubionej firmy, marka nie ma dla mnie znaczenia. Kupuję to , co mi wpadnie w oko. Musi mi się podobać i muszę w tym dobrze wyglądać, i czuć się. Problem pojawia się, gdy muszę coś kupić i to njak najszybciej. Jestem okropnie wybredna i potrafię wówwczas godzinanami chodzić po wszystkich sklepach w moim mieście i w rezultacie niczego nie kupić, bo nic mi się nie spodobało.
Gaja (Gość)
graphgraph

Zaloguj się Zaloguj się  

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.  
Gdzie się ubieracie? 2 lat(a), 5 mies. temu Oklaski: 0  
Gdzie? Trudne pytanie... zawsze kupuję to, co mi wpadne w oko i oczywiście dobrze na mnie leży... ale jak dokładniej się zastanowić to prym wiodą ciuchy z TOP SECRET... oczywiście dział dziecięcy, bo wszystko inne za duże...
Ogólnie to metka nie ma najmniejszego znaczenia, jak mam kasę kupię coś droższego i to tylko by mieć pewność, że po 3 paranaich się nie rozleci
Eremis (Użytkownik)
grzesznik pospolity
graphgraph
Użytkownik offline
Zaloguj się Zaloguj się  

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.  
Gdzie się ubieracie? 2 lat(a), 4 mies. temu Oklaski: 0  
w przeroznych sklepach. lumpexy ... ?! nie dla mnie ...
Sisuana (Użytkownik)
zbłąkana dusza
graphgraph
Użytkownik offline
Zaloguj się Zaloguj się  

Gdzie się ubieracie? 2 lat(a), 4 mies. temu Oklaski: 14  
Gdzie sie ubieram ..hmm... zazwyczaj w tym samym miejscu w którym sie rozbieram ...
a to w co sie ubieram... musi byc wygodne i wykonanie z materiałow tzw.naturalnych oraz musi mi sie podobać...metka i miejsce zakupu jest mi obojetne... w porywach przyplywu gotówki miejsce zakupu jest mi mniej obojetne ... ot zycie
weronika (Użytkownik)
piekielny wyjadacz
graphgraph
Użytkownik offline
Zaloguj się Zaloguj się  

Gdzie się ubieracie? 2 lat(a), 3 mies. temu Oklaski: 23  
nie ma znaczenia GDZIE, wazne bym przymierzajac poczula, ze to jest wlasnie TO. czasami potrafie zniszczyc przymierzany ciuch, oplacajac to niestety kosztem wlasnej portmonetki. po prostu tak zle sie czuje, ze zrywam to z siebie by pozbyc sie tego za wszelka cene. a metka ? coz to metka... kawalek sztywnego czegos, strasznie wkurzajaca. jesli tylko sie da wycinam, wypruwam od razy takie cos i nie ma znaczenia czy to CC czy cokolwiek innego.
`eve` (Admin)
Admin
graph
Użytkownik offline
Zaloguj się Zaloguj się  

Inaczej wiedzę trzeba przekazywać ludziom mądrym, inaczej zaś trzeba kształcić motłoch, ponieważ możliwości intelektualne każdej z tych grup są inne.

Gdzie się ubieracie? 2 lat(a), 3 mies. temu Oklaski: 0  
Właśnie przypomniałam sobie, iż często postępuję podobnie jak Eve. Jak metka zaczyna mnie drapać, ocierać to również sięgam po nożyczki i ją obcinam. Najbardziej cenię sobie własny komfort, dobre samopoczucie, spokój. Obcinam i już. Czasami okazuje się, że obcięłam metkę Adidasa, ale nie ma to dla mnie znaczenia. Cieszę się, że już mnie nie obciera. Strasznie denerwują mnie poduszki o wszelkiego typu garsonek. Zawsze w pogotowiu mam nożyczki i je usuwam. Marka nie ma znaczenie. Istotne jest, aby ubranie dawało nam maksimum komfortu i było wygodne. Może być najpiękniejsze na świecie, ale gdy nie jest wygodne, po prostu nikt mnie nie zmusi do założenia owego odzienia. Metka nie gwarantuje nam wygody.
Gaja (Gość)
graphgraph

Zaloguj się Zaloguj się  

Do góry Odpowiedz
kobieta