kobiety
Witamy, Gość
Proszę zaloguj się albo zarejestruj.    Nie pamiętasz hasła?
Gdzie się ubieracie? (1 wejść) (1) Gość
W dół Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: Gdzie się ubieracie?
Gdzie się ubieracie? 2 lat(a), 6 mies. temu Oklaski: 0  
A wiec drogie Panie. Pytanie proste, gdzie? Tzn, lumpexy, gdziekolwiek tudzież tylko i wyłacznie oryginalna odzież z górnej polki a mianowicie diesel, dsquared, pepe i tak dalej. A konkretniej czy "metka" ma wielkie znaczenie?
Acid (Użytkownik)
grzesznik pospolity
graphgraph
Użytkownik offline
Zaloguj się Zaloguj się  

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.  
metka nie ma znaczenia,znaczenie ma jakosc,ale co zrobic jesli najczesciej idzie to ze soba w parze....na szczescie coraz wiecej jest firm,niekoniecznie tych z najwyzszej polki,ktore szyja doskonale gatunkowo ciuchy za przestepna cene...no i oczywiscie nie tak zwana masowke,tylko krotkie serie w ktorych mozna sie czuc orginalnie,nie myslac,ze pol miasta ubierze sie w to samo.....
**NOC*** (Gość)
graphgraph

Zaloguj się Zaloguj się  

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.  
Gdziekolwiek byle ładnie leżało - niestety czasem kończy się to wyrzuceniem ubranka po 3 praniach, ale i tak prawdopodobnie do tego czasu już mi się znudzi Lubię też czasem pomyszkować pomarkowych lumpexach, rzeczy tam kupione zwykle są lepszej jakości ale za niższą cenę. Ogólnie nie zależy mi na byciu chodzącą reklamą
*A* (Użytkownik)
kusiciel filozof
graphgraph
Użytkownik offline
Zaloguj się Zaloguj się  

No a ja niestety mam świra na punkcie firmowych rzeczy. Mogłabym sobie codzien cos new kupować. Dobra metka to dobra jakość i to niestety prawda. Wole sobi eodłożyc poczekac i kupić coś naprawde cudnego niż 5 szmat, które po jednym praniu sie rozpadają.

Boszzz, metki to moja miłosc.
Acid (Użytkownik)
grzesznik pospolity
graphgraph
Użytkownik offline
Zaloguj się Zaloguj się  

Przede wszystkim musi mi coś wpaść w oko, a to już jest nie zależne od sklepu. Nie należę do kobiet, które godzinami szukają np.paska do spodni, zwykle zakupy są przypadkowe. Często odwiedzam lumpexy i cieszy mnie każda lepsza zdobycz za którą w sklepie firmowym musiałabym wydać bajońską sumę no i nie łudź my się są to rzeczy dobre gatunkowo, a to jest ważne. Ale generalnie firma nie ma dla mnie znaczenia. Jeśli coś mi się nie spodoba od razu to wiem, ze tego nie kupie, trochę na zasadzie polowania...
agnesss (Gość)
kusiciel filozof
graphgraph
Użytkownik offline
Zaloguj się Zaloguj się  

nie lumpex, poza tym...
metka nie ma znaczenia, jakość nie ma znaczenia - ważne, żeby było zajebiste
leeloo84 (Użytkownik)
grzesznik pospolity
graphgraph
Użytkownik offline
Zaloguj się Zaloguj się  

Do góry Odpowiedz
kobieta