kobiety
Witamy, Gość
Proszę zaloguj się albo zarejestruj.    Nie pamiętasz hasła?
Gdzie się ubieracie? (1 wejść) (1) Gość
W dół Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: Gdzie się ubieracie?
Gdzie się ubieracie? 2 lat(a), 3 mies. temu Oklaski: 0  
"Gdzie" - zależy czy lubi ktoś markowe rzeczy czy nie... czy zwraca na to uwagę z różnych powodów... Można też spytać "Jak" - z pewnością tak by się sobie podobać i czuć się dobrze... Chodź wydaje mi się, że to kobieta jest ozdobą ubrania a nie odwrotnie... Może dlatego najpierw patrzę na nią potem na ubranie?

Pozdrawiam
Ami
Amores (Gość)
graphgraph
Użytkownik offline
Zaloguj się Zaloguj się  

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.  
W 100% zgadzam się z Tobą , Anores. To człowiek, jego wnętrze, nietuzinkowa osobowość stanowią ozdobę. Ubranie jest tylko dodatkiem , które podkreśla pewne cechy charakteru, uwypukla zalety atuty urody. Człowiek jest najważniejszy. To nie szata zdobi kobietę, lecz piękno, które z niej wypływa. Kobieta jest piękna sama w sobie.
Gaja (Gość)
graphgraph

Zaloguj się Zaloguj się  

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.  
ja prawei zawsze w lumpeksie mo jstyl ubierania znacznie dobiega od tego ktory jest modny teraz pzoa tmy nie chcialabym znalezc na ulicy kogos kto wyglada tak ajk ja wlasciwie ejst to niemozliwe
Lilith (Użytkownik)
zbłąkana dusza
graphgraph
Użytkownik offline
Zaloguj się Zaloguj się  

Gdzie się ubieracie? 2 lat(a), 2 mies. temu Oklaski: 4  
kazdy ubiera to co lubi i to w czym sie dobrze czuje i nie ma to znaczenia czy tu lumpex czyli odziez made in wlasna robota czy tez towar z metka czy dupnym napisie na przodzie co czyni go orginalnym fakt jest taki (i mowie tu o swojej osobie) wole isc do Big Stara kupic sobie koszulke czy spodnie i chodzic w tym latami niz isc na jakas gielde kupic koszulke i po pierwszym praniu wywalic ja do kosza dam tu typowy przyklad butow chodze raczej ubrana na sportowo wiec adasie itd zrobilam pomiar kupila adidasy z jakiegos tam sklepu nawet niepamietam nazwy byly ladne ale co z tego jak po miesiacu podeszwa sie odklejala wiec nie chodzi o firme wyzszej polki tylko generalnie o towar dobrej jakosci
mrowa (Użytkownik)
piekielny wyjadacz
graphgraph
Użytkownik offline
Zaloguj się Zaloguj się  

Gdy szczęście zamyka drzwi... pchaj się oknem

Gdzie się ubieracie? 2 lat(a) temu Oklaski: 0  
hmmm ....
A jeśli jest się zakupoholiczka .... ?????
Ja wszędzie widze okazje
czy to w sklepie czy na allegro
normalnie nie ma tygodnia aby w mojej szafie coś nie przybyło
a jeśli chodzi o metki ??
to fajnie jest mieć coś orginalnego
nie lubie tandety
ale patrze tylko na fatałaszki z metkami
mi musi coś się podobać
musi współgrać z moim JA
no i co najgorsza i najważniejsza
Musi mieć rozsądną CENĘ
karpolinka (Użytkownik)
zbłąkana dusza
graphgraph
Użytkownik offline
Zaloguj się Zaloguj się  

Gdzie się ubieracie? 1 rok, 6 mies. temu Oklaski: 0  
ja się ubieram głównie w lumpeksach - nie stać mnie na nic innego, niestety.. na szczęście tu, gdzie mieszkam secondhandów jest na pęczki czasem korzystam też z oferty sklepów internetowych lub aukcji: allegro, e-bay, www.adorevintage.com (tu się inspiruję), www.mamastonevintage.com (tu też ), www.slon.pl, www.vintageshop.pl to miejsca gdzie najczęściej bywam.. ostatni mój nabytek to wściekle żółte jarmilki (czeskie pepegi) prosto z allegro
Lamia (Użytkownik)
zbłąkana dusza
graphgraph
Użytkownik offline
Zaloguj się Zaloguj się  

Do góry Odpowiedz
kobieta